Kurimi i koronavirusit në Shqipëri: blini pilulat / vaksinën

COVID-19 – është një sëmundje e re, e cila mund të prek mushkëritë dhe rrugët e frymëmarrjes. Ajo është shkaktuar nga një virus i quajtur koronavirus..

Shkencëtarët kanë arritur të deshifrojnë gjenomin e virusit dhe të zhvillojnë një vaksinë, por ajo duhet të testohet.

Sot ekzistojnë më shumë se 30 medikamente të mjekësisë popullore dhe asaj alternative për trajtimin e koronovirusit, të cilat mund të blihen dhe të cilat veprojnë përmes efektit të nevojshëm antiviral. Midis tyre egzistojnë opsionet ekzotike që janë më të rralla, si dhe medikamentet antivirale mjaft të njohura.

Disa medikamente për kurimin e nCoV ju mund t’i blini që tani: