Blini Chloroquine 250mg në Shqipëri

Chloroquine 250mg

Chloroquine është një preparat antimalarial që dëmton ADN-në e virusit.Përdoret në trajtimin dhe parandalimin e malaries. Ky preparat përdoret gjithashtu për të trajtuar Covid-19.

Chloroquine: blijeni këtë medikament tani

Përzgjidhni dozen e duhur dhe klikoni linkun:

Përpara se të blini një produkt mjekësor, sigurohuni që të këshilloheni me mjekun tuaj. Sigurohuni që të mos keni intolerancë individuale kundrejt disa përbërësve të veçantë.

Ju mund ta blini Chloroquine në internet pa dalë nga shtëpia juaj. Produkti do të dorëzohet brenda 7-15 ditësh, në varësi të llojit të përzgjedhur të dorëzimit dhe adresës tuaj.

Për blerje në shumat mbi 200 $ dorëzimi nga AirMail është falas.

Chloroquine: a është i sigurt për përdorim?

Chloroquine është i sigurt për t’u përdorur nga shumica e njerëzve në qoftë se do të ndiqni udhëzimet përkatëse.
Chloroquine mund të jetë toksik në rastet e mbidozës.

Chloroquine: efektet anësore nga përdorimi i medikamentit

Ekziston një numër efektesh anësore të mundshme që lidhen me Chloroquine.
Ju mund të mos keni aspak efekte anësore, por në qoftë se do të keni, atëherë duhet t’i tregoni menjëherë mjekut tuaj për këtë.
Ndoshta ju mund të keni nevojë të ndryshoni medikamentin në një tjetër më të përshtatshëm.

Për një informacion më të hollësishëm: https://www.drugs.com/sfx/chloroquine-side-effects.html

Chloroquine: informacion më i hollësishëm farmakologjik

Përbërësit:


Klasifikimi:

Chloroquine: emërtime të tjera

 • A-CQ 100 Chloroquine
 • Alexoquine
 • Aloquin
 • Amokin
 • Anoclor
 • Aralen
 • Arechin
 • Arolen
 • Arthrabas
 • Arthrochin
 • Artrichin
 • Avlochlor
 • Avloclor
 • Avloclor Anti-malarial Travel Pack
 • Avlocor
 • Avloquin
 • Bemaco
 • Bemaphate
 • Bemasulph
 • Benaquin
 • Bidimalaquin
 • Boots Chloroquine and Proguanil Anti-Malarial
 • C-Quin
 • Cadiquin
 • Capquin
 • Chemochin
 • Chingamin
 • Chloraquine
 • Chlorochin
 • Chlorofoz
 • Chloroin
 • Chlorolex
 • Chloromax
 • Chloroquin
 • Chloroquine
 • Chloroquine – Tianjin Huajin
 • Chloroquine Indo Farma
 • Chloroquine Pharco
 • Chloroquine Sulfate
 • Chloroquine and Proguanil Anti-malarial
 • Chloroquine phosphate
 • Chloroquinum
 • Chloroson
 • Chlorquin
 • Cidanchin
 • Clip
 • Clo-Kit
 • Clo-kit
 • Clokit
 • Clokit Junior
 • Clopirim
 • Cloquin
 • Cloquin-DS
 • Clorkin
 • Clorochina
 • Clorochina Bayer
 • Cloroquina
 • Cloroquina Difosfato L.CH.
 • Cloroquina Fos
 • Cloroquina Humax
 • Cocartrit
 • Daraclor
 • Daramal
 • Daramal Paludrine
 • Delagil
 • Dichinalex
 • Diclokin
 • Dicloridrato De Clororquina
 • Difosfato de Cloroquina
 • Difosquin
 • Diroquine
 • E-Vivax
 • Elestol
 • Emquin
 • Emquin-DS
 • Genocin
 • Gontochin
 • Heliopar
 • Idiquin
 • Imagon
 • Ingaquine
 • Iroquine
 • Jagquin
 • Jasochlor
 • Khingamin
 • Klorokin
 • Klorokinfosfat Recip
 • Kutlu
 • La-Quin
 • Lapaquin
 • Lariago
 • Lariago DS
 • Larover
 • Maclorex
 • Malaquin
 • Malaraquin
 • Malaren
 • Malarex
 • Malarivon
 • Malaviron
 • Maliago
 • Maligon
 • Malswift
 • Maquine
 • Masaquin
 • Melubrin
 • Mesylith
 • Miniquine
 • Mirquin
 • Neochin
 • Neoquine
 • Nivachine
 • Nivaquine
 • Nivaquine B
 • Nivaquine-P
 • Nivaquine-p
 • Novo-Chloroquine
 • P-Roquine
 • Paludrine
 • Paluken
 • Palux
 • Paraquin
 • Parenquil
 • Pfizerquine
 • Pharmaquine
 • Plasmoquine
 • Premoquin
 • Primaquine
 • Promal
 • Quinachlor
 • Quinagamin
 • Quinagamine
 • Quinercyl
 • Quingamine
 • Quinilon
 • Quinogal
 • Quinolex
 • Quinoscan
 • Quinowin
 • Quinross
 • Radiquin
 • Radiquin-DS
 • Reconil
 • Resochen
 • Resochin
 • Resochin Junior
 • Resochin-DS
 • Resochina
 • Resochine
 • Resoquina
 • Resoquine
 • Reumachlor
 • Reumaquin
 • Riboquin
 • Rimoquin-DS
 • Rivoquine
 • Ronaquine
 • Roquine
 • Rosq
 • Sanoquin
 • Savarine
 • Serviquin
 • Silbesan
 • Siragan
 • Solprina
 • Sopaquin
 • Syncoquin
 • Teva-Chloroquine
 • Tresochin
 • Tri-Emcortina
 • Tributame Euthanasia
 • Trochin
 • UV-Lube Unims
 • Weimerquin
 • Weimerquin Forte
 • Winmal C

burime autoritare

A step forward: Chloroquine phosphate demonstrated apparent efficacy in the treatment of COVID-19-associated pneumonia in clinical trials https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32074550

Chloroquine: reliable sources

Kujdes: kjo faqe nuk shet produkte mjekësore, linqet e përdorura në faqe janë vënë në dispozicion të lexuesve vetëm për arsye informuese.
Përpara se të merrni një vendim, duhet të vlerësoni në mënyrë të saktë gjendjen e organizmit tuaj dhe të mbani përgjegjësi të plotë mbi vendimet e ndërmarra.